YaZorg

Vacature:
Huishoudelijke & Helpende Plus Medewerker

Functieomschrijving: Huishoudelijke & Helpende Plus Medewerker

Ben jij een echte doorpakker, geef jij om jouw zwakkere medemens en maak jij graag contact? Dan zoeken wij jou om onze cliënten te helpen bij hun verzorging en/of huishouden. Geen taak is voor jou te veel, je bent bereid om de handen uit de mouwen te steken. Daarbij ben je sociaal en maak je een praatje met de cliënt, aansluitend op de culturele normen en waarden van de cliënt. Je informeert wat er speelt in diens privéleven en probeert te achterhalen of zij goed in hun vel zitten. Jouw aanwezigheid geeft hem of haar een prettig gevoel en maakt dat deze al uitkijkt naar een volgende keer.

Onze missie is: ‘Zorg verlenen zoals we deze zouden wensen voor onze eigen vader, moeder of partner’. Kun jij je hierin vinden? Lees dan snel verder!
YaZorg staat voor persoonlijke groei.

Werkdag van een huishoudelijk medewerker

Geen dag is hetzelfde voor een huishoudelijk medewerker van YaZorg. Je werkt met verschillende cliënten in regio Zuid-Oost Brabant (Eindhoven, Uden, Veghel, of Oss), die ieder hun eigen karakter, wensen en achtergronden hebben. Het is jouw taak om hier zo goed mogelijk op in te spelen! Dit alles met het doel om cliënten zo lang mogelijk en veilig in hun vertrouwde omgeving te kunnen laten wonen.

Het werk van een huishoudelijk medewerker gaat verder dan het uitvoeren van huishoudelijke taken alleen. Ook probeer je veranderingen in het privéleven of de gezondheid van een cliënt te herkennen/signaleren. Deze geef je door aan je leidinggevende, zodat we als organisatie op de juiste manier met deze veranderingen om kunnen gaan. Hoewel je zelfstandig werkt, zijn we uiteindelijk één groot team bij YaZorg.
mental-problems.jpg

YaZorg: uw vertrouwde gids
in het zorglandschap, waar persoonlijke aandacht centraal staat

Wat verwachten we van jou?

Wat bieden wij?

YA! Ik wil een leuke baan!​

"Sluit je aan bij YaZorg en maak met jouw vaardigheden en compassie een verschil in mensenlevens"

Heb je vragen?

Wil je meer weten over de vacature? Neem contact op met Yassine Boulghalgh

085 06 02 320

Neem contact met ons op