YaZorg

Zorg & ondersteuning

Sensitieve zorg en ondersteuning middels persoonlijke verzorging en individuele begeleiding
Zorg & ondersteuning

Zorg & ondersteuning

Zorg en ondersteuning bij YaZorg

Bij YaZorg leveren we sensitieve zorg en ondersteuning in de thuissituatie. Op basis van een intakegesprek bekijken we samen met de zorgvrager welke specifieke zorg- en ondersteuningsbehoeften er zijn en stellen op basis daarvan een zorgplan op. We bieden onze dienstverlening aan in meerdere talen. We kijken met een brede blik naar wat een zorgvrager nodig heeft en bieden zorg en ondersteuning op maat.

Waarom YaZorg?

8

085 06 02 320

Neem contact met ons op
Waarom YaZorg?

Maatwerk

Bij YaZorg stellen we het welzijn van de cliënt centraal. We geloven in maatwerk, afgestemd op de individuele behoeften en wensen. Of er nu hulp nodig is bij ADL, persoonlijke verzorging of medicatiebeheer, wij staan klaar om de ondersteuning te bieden die nodig is.

YaZorg: jouw partner in zorg en ondersteuning, met sensitiviteit en expertise

YaZorg: uw partner in Zorg en ondersteuning

Bij YaZorg begrijpen we dat het vinden van de juiste zorg- en ondersteuningspartner een belangrijke beslissing is. We zijn er trots op uw vertrouwde partner te zijn in het leveren van hoogwaardige zorg en ondersteuning. Met onze uitgebreide ervaring en expertise streven we ernaar om uw kwaliteit van leven te verbeteren en u te helpen uw doelen te bereiken.

Zorg en ondersteuning in omgeving Eindhoven, Helmond en Veghel

YaZorg biedt hoogwaardige zorg en ondersteuning in de omgeving van Eindhoven-de Kempen, Helmond-de Peel en de Meierijstad. Wij begrijpen dat het belangrijk is om zorg en ondersteuning te ontvangen in uw vertrouwde omgeving, dicht bij huis. Ons deskundige team van zorgprofessionals staat voor u klaar om u te helpen bij het behouden van uw welzijn en het vergroten van uw zelfstandigheid.

Bij YaZorg streven we ernaar om u de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden. Onze toegewijde professionals hebben een diepgaande kennis en ervaring op het gebied van zorg en ondersteuning. We werken nauw samen met u en uw naasten om een zorgplan op maat te ontwikkelen dat voldoet aan uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Veelgestelde vragen over onze zorg en ondersteuning

Bij YaZorg bieden we een uitgebreid scala aan zorg- en ondersteuning om tegemoet te komen aan de diverse behoeften van onze cliënten. Onze zorgprofessionals werken nauw samen met cliënten en verwijzers om een persoonlijk zorgplan op te stellen dat aansluit bij de specifieke zorgbehoeften. Dit kan onder meer persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en huishoudelijke ondersteuning omvatten. Onze focus ligt op het bevorderen van de zelfredzaamheid en het welzijn van onze cliënten, met als doel hen te helpen een zo onafhankelijk mogelijk leven te leiden.

Bij YaZorg bieden we een breed scala aan zorg- en ondersteuning die zijn afgestemd op de individuele behoeften van onze cliënten. Dit omvat ondersteuning of overname bij persoonlijke verzorging, verpleging, thuisbegeleiding, respijtzorg en huishoudelijke ondersteuning. Onze zorgprofessionals werken nauw samen met cliënten en verwijzers om de juiste programma's te selecteren die aansluiten bij de specifieke zorgbehoeften en doelen van elke cliënt.

Als verwijzer kunt u eenvoudig uw cliënt aanmelden. U kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of het aanmeldformulier op onze website. Ons toegewijde team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het aanmeldproces. We werken nauw samen met verwijzers om ervoor te zorgen dat de zorgbehoeften van de cliënt worden begrepen en dat er een passend aanbod wordt gecreëerd
Bij YaZorg hechten we veel belang aan de kwaliteit van onze zorgprofessionals. Onze zorgteams bestaan uit geschoolde en ervaren professionals, waaronder verpleegkundigen, verzorgenden en begeleiders. Ze beschikken over de juiste kwalificaties en certificeringen om hoogwaardige zorg- en ondersteuning te leveren. Daarnaast investeren we continu in de professionele ontwikkeling van ons team, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en beste praktijken in de zorgsector.
  • Persoonlijke zorg op maat: We streven ernaar om zorg- en ondersteuningsdiensten af te stemmen op de individuele behoeften van elke cliënt, zodat zij de best mogelijke zorg ontvangen.
  • Betrouwbaar en professioneel team: Onze zorgprofessionals zijn deskundig, ervaren en toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zorg. Ze zijn goed opgeleid en houden zich aan de hoogste normen van professionaliteit.
  • Flexibiliteit en keuzevrijheid: We begrijpen dat elke cliënt uniek is, daarom bieden we flexibele zorgopties en keuzemogelijkheden. We luisteren naar de wensen en behoeften van de cliënt en passen de zorg daarop aan.
  • Samenwerking en communicatie: We geloven in een nauwe samenwerking met cliënten, hun families en andere zorgverleners. Open en duidelijke communicatie staat centraal, zodat we de zorg naadloos kunnen afstemmen en coördineren.
  • Continuïteit van zorg: Bij YaZorg streven we naar langdurige relaties met onze cliënten, zodat er een vertrouwensband kan worden opgebouwd. We streven ernaar om zorg te bieden op de momenten dat het nodig is, zodat de cliënten zich veilig en ondersteund voelen.
Bij YaZorg begrijpen we hoe belangrijk zorg en ondersteuning zijn voor onze cliënten. We streven ernaar om een positieve impact te hebben op hun leven en hen te ondersteunen bij het bereiken van hun maximale welzijn. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe YaZorg u of uw dierbare kan helpen bij zorg- en ondersteuningsbehoeften.
Ja, uw privacy is gewaarborgd bij YaZorg. Wij hechten veel waarde aan privacy en gaan daarom vertrouwelijk om met persoonsgegevens. Wij houden ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Onze hulpverleners